Foto: U Chřibské hořel osobní vlak, všichni cestující ho včas opustili
Foto, zdroj: HZS
Děčín

Chřibská, Rybniště - Celkem pět hasičských jednotek vyjelo v pátek 15. 1. 2021 v 17:50 k nahlášenému požáru vlakové soupravy v Rybništi u Chřibské na Děčínsku. Před příjezdem hasičů všichni cestující bezpečně opustili vlak a shromáždili se v nedaleké zastávce Chřibská. Provoz na trati musel být zastaven.

K hašení byly použity dva proudy hasební látky za použití dýchací techniky, místo zásahu muselo být osvětlováno osvětlovacím agregátem a používána termokamera. Požár byl lokalizován v 18:20 a v 19:15 hodin byly hasební práce ukončeny. K uhašení vlakové soupravy bylo potřeba 20 tis. litrů vody. Při zásahu nedošlo ke zranění. Příčina vzniku požáru je v šetření. Předběžná škoda je 15 mil. Kč.

1501vlaktri

1501vlakdva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru