OD SOUSEDŮ: Psychicky narušený muž napadl přítelkyni, po ulici chodil s noži! Rozběhla se pátrací akce
Foto: MP Ústí nad Labem
Děčín

Ústí nad Labem - Dne 10.1.2021 v 00.35hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do Ulice Výstupní na parkoviště u Lidlu, kde na hlídku čekala oznamovatelka, která telefonovala na tísňovou linku městských strážníků, a která operátorovi nahlásila, že ji fyzicky napadl její přítel.

Žena hlídce uvedla, že měla rozepře se svým přítelem, který ji fyzicky napadl a poté odešel neznámým směrem. Dále žena uvedla, že přítel měl u sebe tři kuchyňské nože a údajně prohlásil, že jakmile někoho potká tak nože použije a vezme si život. Dále žena strážníkům podala popis osoby a popis oblečení jejího přítele. Hlídka na ženě nezjistila žádná viditelná zranění a nabídla jí, že ženu odveze do Masarykovy nemocnice k vyšetření, ale ta nabídku strážníků odmítla.

Hlídka v čase 00:40 hod., kontaktovala operační středisko a o celé věci informovala operátora. Na místo se po chvíli dostavila i hlídka skupiny operačního zákroku a společně s hlídkou ze Severní Terasy provedly kontrolu Dobětic, Stříbrníků a okolí Mariánské skály, ale osoba odpovídající popisu nebyla zjištěna. Na místo dorazily i hlídky PČR a společně s hlídkami městských strážníků byly prováděny kontroly celého okolí. Hledaný muž středního věku byl nakonec zadržen v ulici Výstupní a převezen hlídkou Policie ČR do Masarykovy nemocnice na psychiatrické oddělení, kde byl předán zdravotníkům k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru