AKTUÁLNĚ: Řidiče trápí sníh a namrzlé vozovky, na silnicích v kraji je hned několik nehod
Dopravní nehoda u Souše na Mostecku. Ilustrační foto: čtenář
Děčín

Ústecký kraj - Sněhová bouře doprovázená silným větrem přidělala vrásky řidičům v Ústeckém kraji. Došlo hned k několika dopravním nehodám.

Před osmou hodinou ranní havaroval autobus do zaparkovaných osobních vozidel v ulici T. G. Masaryka ve Varnsdorfu.

Bouralo se také na Litoměřicku, v Horním Týnci se srazila dvě auta, z nehody vyvázli účastníci bez zranění. U Brozan nad Ohří skončilo auto po smyku ve škarpě. Na místě je policie a záchranná služba. V Mlékojedech havarovalo osobní auto do svodidel. K poslední nehodě došlo v Horově ulici v Litoměřicích, kde se srazila dvě osobní vozidla.

Dopravní komplikace očekávejte i na dálnici D8. Na 59,5 kilometru ve směru na Prahu došlo ke střetu osobního auta a kamionu. Na 74,9 kilometru ve směru na Německo je hlášen dopravní problém, kamiony zablokovaly oba jízdní pruhy.

Opatrní buďte také na Chomutovsku, u Otvic sjelo auto do příkopu, další nehoda je u Údlic, tady se střetly dva osobáky. Nehodu hlásí také Bílina, v Teplické ulici se srazila dvě auta, na místě je policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru