Kamion po tragické nehodě u Ústí skončil v příkopu a začal hořet. Takto ho zničily plameny
Foto: SDH Mojžíř
Děčín

Povrly-Roztoky - Ve čtvrtek v ranních hodinách došlo na silnici z Ústí směrem na Děčín u Roztoků k tragické dopravní nehodě. Kamion se srazil s dvěma osobními vozidly. Při střetu vyhasl život řidičky, další čtyři lidé se zranili. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky.

O nehodě jsme psali aktuálně ZDE. Hasiči ihned po příjezdu začali vyprošťovat zraněné osoby a hasit požár, který zachvátil kamion v plném rozsahu. U ženy byla zahájena resuscitace, přivést ji zpátky k životu se ale už nepodařilo.

K nehodě se vyjádřil také očitý svědek, který popsal, co se na místě stalo (psali jsme ZDE). V článku najdete i foto z místa nehody a video z hašení požáru kamionu. Hasiči po dohašení požáru ještě vypomáhali při vyproštění kamionu z příkopu.

Vrtulník záchranné služby k této nehodě neletěl, jelikož zasahoval u další vážné nehody u Sulejovic na Litoměřicku (psali jsme ZDE).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru