Rekonstrukce věžových domů v Křižíkově ulici finišuje. Kdy bude hotovo?
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Stavební práce na dvou dvanáctipatrových panelových domech nedaleko plaveckého bazénu finišují. Město se během letních měsíců pustilo do zvelebení další části sídliště v Křižíkově ulici. Během stavebních prací došlo k zateplení obvodových plášťů obou panelových domů a opravě střech.

S příchodem listopadu proběhla demontáž lešení a začaly práce na vstupních schodištích včetně hydroizolace objektů. Pokud to klimatické podmínky dovolí, bude vše hotovo do konce letošního roku.

Stavební práce, které provádí společnost TERMI s.r.o., vyšly na dvacet sedm milionů korun. Varnsdorf navíc uspěl s žádostí o dotaci v Integrovaném regionálním operačním programu Ministerstva pro místní rozvoj, která pokryje téměř osm a půl milionu korun. V budoucnu by Varnsdorf rád zrekonstruoval například panelový dům v ulici Kmochova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru