Přijďte si vybrat svůj vánoční stromek do městských lesů
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Lesní úřad Děčín zahajuje historicky první prodej vánočních stromků z plantáže v Děčíně-Horní Oldřichov. Vánoční stromky jsou pěstovány na plochách pod vedením vysokého napětí, kde nemůže růst běžný lesní porost.

Lesní úřad Děčín se před několika lety rozhodl využít tyto plochy k pěstování vánočních stromků. V tomto roce nabízí Lesní úřad lidem poprvé možnost vybrat si svůj vánoční stromek přímo v lese, a to v doprovodu zaměstnance Lesního úřadu Děčín. Stromeček si můžete rovnou odvézt, nebo jen vybrat a dohodnout termín, kdy si pro něj přijedete. Cena: Jedle - různé druhy – 500 Kč Smrk pichlavý – 400 Kč. V případě zájmu volejte na 605 449 076.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru