Ve čtvrtek se otevře zoo Děčín. Podívejte se na podmínky ke vstupu
Foto, zdroj: Zoo Děčín
Děčín

Děčín - Ve čtvrtek 3. 12. 2020 se i děčínská zoo opět otevře návštěvníkům. Za zvířaty můžete dorazit během otvírací doby, která je v tomto období od 8 do 16 hodin. Vstupenky si můžete koupit přímo na místě, ale lze je pořídit i on-line.

Platí pravidlo, že do prostoru pokladny může vstoupit pouze jedna osoba, zbytek skupiny prochází branou. Je nutné mít po celou dobu návštěvy roušku (platí i ve venkovních prostorách) a dodržovat rozestupy. Občerstvení Bamburger bude během zimního období pouze o víkendech. Otevřena bude také Expozice Rajské ostrovy - i zde platí nutnost mít roušku po celou dobu prohlídky, v jednu chvíli může být v expozici pouze 10 osob, otevřeno je od 9 do 18 hodin. Moc se na vás těšíme! Vaše zoo Děčín.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru