AKTUÁLNĚ KALAMITA: Sníh trápí řidiče, silnice v kraji jsou plné nehod a přibývají další!
Dopravní nehoda u Lišnice na Mostecku. Foto: čtenářka
Děčín

Ústecký kraj - K několika dopravním nehodám došlo od brzkých ranních hodin na silnicích Ústeckého kraje. Policisté s hasiči řeší další a další havárie.

Mostecko

K čelnímu střetu dvou osobních vozidel došlo na silnici mezi Lišnicí a Nemilkovem. Nehoda je označena výstražným trojúhelníkem.

Dvě auta se podle dopravního servisu Policie ČR srazila na silnici z Mostu na Malé Březno. Na velkém kruhovém objezdu v Souši sjelo vozidlo z vozovky a zůstalo mimo komunikaci uprostřed okružní křižovatky. O kus dál se tvoří kolony autobusů, které nevyjedou silnici ze Souše kolem autodromu.

Nová nehoda je v Čepirožské ulici, jde o střet dvojice osobních vozů. V ulici 1. Máje došlo k nárazu auta do sloupu veřejného osvětlení.

Lounsko

Na silnici v obci Blšany se před osmou hodinou ranní srazilo osobní auto se sypačem a následně došlo k nárazu do domu. Nehoda se obešla bez zranění a bez úniku provozních kapalin, na místě probíhá vyšetřování.

V ulici 28. října v Lounech, poblíž Kauflandu se srazila dvě osobní auta.

Na dálnici D7 se v ranních hodinách na 66. kilometru na trase Postoloprty - Chomutov srazilo nákladní auto s osobním. Nehoda tvoří překážku na vozovce, průjezd je možný se zvýšenou opatrností.

Na silnici u obce Libčeves se srazila dvě osobní auta. Nehoda je se zraněním, zasahují tam všechny záchranné složky.

V ulici Osvoboditelů v Žatci se srazil traktor s osobním autem. Nehoda je bez zranění.

V ulici Čeradická v Žatci se srazila dvě osobní auta. Došlo k jednomu lehkému zranění, zasahují složky IZS. Nehoda tvoří překáždku na vozovce.

Chomutovsko

Záchranné složky vyjely v 5:49 hodin k havárii osobního auta u Račetic na Chomutovsku. Auto tam narazilo do stromu. Hasiči poskytli zraněnému člověku předlékařskou pomoc. Z vozu jej vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě.

Na silnici č. 7 u obce Hora sv. Šebestiána došlo v ranních hodinách v zatáčce za čerpací stanicí k havárii kamionu, který leží v příkopu. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce, místo je průjezdné v obou směrech.

V Chomutově v ulici Beethovenova se srazila dvě osobní auta, nehoda je bez zranění osob.

Na silnici u obce Blatno havarovalo osobní auto, které skončilo mimo vozovku.

Teplicko

Na silnici v obci Bžany havaroval kamion, nehoda blokuje silnici, hrozí nebezpečí srážky.

V ulici Jateční v Teplicích se srazila dvě osobní auta. Nehoda je bez zranění a bez úniku provozních kapalin. 

Děčínsko

Jednotka hasičů ze stanice Varnsdorf a dobrovolná jednotka z Krásné Lípy vyjely k dopravní nehodě osobního auta ve Varnsdorfské ulici v Krásné Lípě. Auto narazilo do domu a poškodilo přípojku plynu. Hasiči provedli protipožární opatření. Na místo byl povolán technik dodavatele plynu.

Ústecko

Dopravní servis Policie ČR v tuto chvíli nehlásí žádnou nehodu.

Litoměřicko

Dopravní servis Policie ČR v tuto chvíli nehlásí žádnou nehodu.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru