Děčín: Dopravní podnik informuje o změnách jízdních řádů
Ilustrační snímek
Děčín

Děčín - Od pondělí 30. 11. 2020 dochází ke změnám jízdních řádů na vybraných linkách MAD v Děčíně. S postupným uvolňováním omezujících vládních nařízení je tedy spojeno i postupné navyšování rozsahu autobusové dopravy.

Nové staniční jízdní řády městské autobusové dopravy budou na označníky vylepovány již od 28. 11. 2020. Žádáme proto cestující, aby si dopředu zajistili informace o odjezdech vybraných původních spojů ve dnech výlepů, neboť na označnících budou postupně vyvěšovány nové jízdní řády. Nové jízdní řády jsou také k dispozici na webových stránkách DPMD, a.s. ve vyhledávači linek a spojů. Je nutné nastavit platnost jízdního řádu k 30. 11. 2020.

Nové časové údaje jsou vyznačeny v jízdních řádech a poznámkách příslušných linek.

Nadále platí neobsluhování nočních linek č. 232 a č. 233. Toto omezení bude zatím platit po dobu nouzového stavu, tj. do 12. 12. 2020.

Odklony v Želenicích na lince č. 201, č. 207 a č. 237 platí do 12. 12. 2020.

Neobsluhování zastávek Myslbekova a Nářadí platí do 20. 12. 2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru