Čtvrteční požár v paneláku vyšetřují policisté. Pracují také s verzí, že šlo o úmysl
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Děčín - Děčínští kriminalisté prověřují okolnosti požáru domu v ulici Májová, ke kterému došlo ve čtvrtek kolem deváté hodiny dopoledne. Podle předběžného šetření na místě došlo k zahoření kočárku a poškození elektroinstalace poblíž ohniska, zároveň došlo k zakouření několika pater, takže policisté společně s hasiči z domu evakuovali 95 nájemníků, zraněn naštěstí nikdo nebyl.

O požáru jsme psali aktuálně ZDE. "Podle výsledků prvotního šetření na místě nelze vyloučit skutečnost, že kočárek někdo mohl zapálit úmyslně. Předběžná škoda byla vyčíslena na půl milionu korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin obecného ohrožení, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody na tři až osm let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru