Armáda pomáhá v nemocnicích. Ústecký kraj bude chtít, aby tu vojáci zůstali déle
Armádní logistici dokáží intenzivně zásobovat. Ale také intenzivně pomáhat. Jako na jipce v teplické nemocnici. Foto: Armáda ČR
Děčín

Ústecký kraj - V příštím týdnu končí lhůta pro nasazení příslušníků Armády České republiky jako výpomoc v nemocnicích. Ústecký kraj bude přes centrální dispečink žádat o její prodloužení.

Situace v regionu v souvislosti s onemocněním covid-19 se oproti minulému týdnu ve všech oblastech a parametrech mírně zlepšila, nově se řeší výskyt onemocnění v Dětském domově v Krupce.

Činnost trasovacího centra na krajském úřadě bude prodloužena do konce kalendářního roku 2020.

Ústecký kraj obdržel od Správy státních hmotných rezerv 9 přístrojů pro umělou plicní ventilaci typu ZOLL EMV+ 731, které byly rozděleny do nemocnic v regionu.

Vyplývá to z informací po zasedání Krizového štábu Ústeckého kraje tuto středu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru