Tři hasičské jednotky vyjely k požáru v paneláku. Hořelo na chodbě. Proběhla evakuace do přistavených autobusů DP
Foto, zdroj: HZS
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem - Tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Boletice nad Labem a Křešice) vyjely ve čtvrtek v 9:07 k požáru v panelovém domě v Májové ulici v Děčíně - Boleticích nad Labem. Hořelo na chodbě v přízemí, kouř se rozšířil po celém domě. Z domu bylo evakuováno přibližně 90 lidí. Několik lidí se nadýchalo kouře. Na místo přijelo několik posádek záchranářů.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že bylo několik lidí primárně ošetřeno, většinou po nadýchání kouřem. Tiskový mluvčí hasičů Lukáš Marvan uvedl, že požár je již zlikvidovaný. Zranění byli propuštěni, jednalo se převážně o stres. Hořely věci uložené na chodbě. Probíhá vyšetřování příčiny vzniku požáru. Dopravní podnik na místo vyslal i dva evakuační autobusy.

2611boleticetri

2611boleticedva

Foto, zdroj: HZS

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru