U Huntířova na Děčínsku se střetla dvě osobní auta. Nehoda si vyžádala zranění. Hasiči zasahovali celkem u šesti nehod
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Děčín, Huntířov - K dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo v úterý po šesté hodině ranní na silnici 1/13 u obce Huntířov. Ranní karambol si vyžádal jedno zranění. Na místo vyjely všechny složky IZS. Ke střetu došlo pod čerpací stanicí. Silnice byla průjezdná kyvadlově.

Lukáš Marvan, tiskový mluvčí hasičů uvedl, že mezi pátou až osmou hodinou ranní vyjely jednotky k šesti dopravním nehodám. U Mlékojed na Litoměřicku nabouralo auto do svodidel. U Huntířova na Děčínsku se srazila dvě osobní auta. Dvě osobní auta havarovala v Ústí nad Labem - Mojžíři, další v Chabařovicích. U Soběchleb na Teplicku havarovala dvě osobní auta a jedno nákladní. U Unčína leží osobní auto naboku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru