Děčín, Huntířov - Celkem čtyři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín a Česká Kamenice, dobrovolní hasiči Markvartice a Benešov nad Ploučnicí) vyjely v pondělí v 00:06 k požáru garáží do obce Huntířov na Děčínsku.

Po příjezdu na místo události, bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o požár jedné garáže v plném rozsahu a druhá garáž je také z časti zasažena požárem. Na likvidaci hasiči nasadili 3x útočný proud “C”. Kvůli silnému zakouření hasiči pracovali v dýchací technice.

2311garazdva

Lukáš Marvan, tiskový mluvčí hasičů k události uvedl, že hořelo od špatně nainstalovaného topidla, začala hořet prostřední garáž, a plameny zasáhly i dvě vedle stojící. Škoda zatím nebyla stanovena. Nikdo nebyl zraněn.

2311garaztri

2311garazctyri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru