Nová autobusová linka, která spojí Jílové s Ústím nad Labem
Nová zastávka se připravuje. Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - Nová autobusová linka 462 Ústí nad Labem-Libouchec-Jílové bude v provozu ráno a odpoledne každý pracovní den a to od 13. 12. 2020. Cestující se tak mohou nově bez přestupu dostat z Jílového do krajského města. Začátkem trasy bude nová zastávka Jílové - sídliště, dále linka pojede přes Libouchec do Ústí nad Labem až na konečnou zastávku Ústí nad Labem - Krajský soud.

S novou linkou se v úseku Libouchec - Jílové změní také jízdní řád autobusové linky 432 Libouchec-Děčín-Labská Stráň-Janov. Autobusová zastávka v Jílovém bude umístěna na ulici Lipová (naproti současné služebně MP). V měsících listopad 2020 - únor 2021 proběhne označení zastávky a umístění přístřešku s lavičkou. Zastávku v sídlišti a spoj 462 lze využít i jako „propojení“ na autobusy (linku 432) směrem do Děčína. V tomto případě je nutné vystoupit na zastávce „Jílové - papírny“ nebo „Jílové - náměstí“ a přestoupit v opačném směru na linku 432 směrem do Děčína. Spoje by měly být k tomuto přestupu uzpůsobeny. Ze zastávky „Jílové - náměstí“ mohou občané linku 462 přijíždějící od Ústí n/L. využít i pro přesun z centra do sídliště (zastávka „Jílové - sídliště“). V tomto směru není naopak obsluhována zastávka „Jílové - papírny“. Jízdní řád viz odkaz:

http://m.kr-ustecky.cz/assets/File.ashx?id_org=450018&id_dokumenty=1750199

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru