Děti oslavovaly na vyhlídce kamarádův odchod do ústavu. Nechyběl ani alkohol
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Oslavit kamarádův odchod do diagnostického ústavu se rozhodla skupina mladistvých v Děčíně 1. V podvečerních hodinách si skupinka přinesla zásobu alkoholu k vyhlídce nad břehem Labe a začala oslavovat. Neohlášenou společenskou akci narušil příjezd strážníků, kteří lokalitu pravidelně kontrolují.

"Vzhledem k nízkému věku dotyčných byla na místo přivolána i hlídka Policie ČR. V konzumaci alkoholu byl podle zjištění strážníků nejaktivnější šestnáctiletý mladík, kterému detektor naměřil 1,2 promile. Záležitost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru