VIDEO: Tragickou nehodu na dálnici D8 zachytila kamera. Řidička jela v protisměru
Video zachycuje středeční tragickou nehodu na dálnici D8. Podívat se na něj můžete níže
Děčín

Lukavec - Ve středu 18. listopadu v ranních hodinách došlo na dálnici D8 u Lukavce ve směru na Prahu k dopravní nehodě hned pěti vozidel. Střetla se tu tři osobní auta a dvě dodávky. Při nehodě vyhasl lidský život, další účastníci nehody skončili v péči záchranářů.

O nehodě jsme psali aktuálně ZDE. Na místě zasahoval také vrtulník Letecké záchranné služby. Celkem se zranili čtyři lidé. Jeden člověk na místě zraněním podlehl, jeden člověk byl těžce zraněný a další dva lehce.

Na videu níže je vidět, jak k nehodě došlo. Osobní vozidlo jedoucí v protisměru narazilo čelně do dodávky, která následně skončila na boku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru