To je ale smolař! Zloděje vyplašila majitelka, při útěku ztratil telefon
Ilustrační foto
Děčín

Markvartice - Policisté sdělili podezření z přečinu porušování domovní svobody 46letému recidivistovi, který v Markvarticích vnikl na cizí pozemek. Vyplašila ho ale majitelka a v minulosti 12krát odsouzený muž se dal na útěk. Při tom ztratil svůj mobil, takže se po nějaké době na místo činu vrátil pod záminkou, že hledá svůj telefon, který mu neznámý zloděj ukradl z auta.

"To už ale neoprávněné vniknutí na pozemek řešili policisté, kteří „pohádce“ recidivisty neuvěřili a odvedli si ho s sebou na služebnu. Pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, hrozí mu v krajním případě až dvouleté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru