S ukradenými kartami se pokusili vybrat v herně. Oběma mužům hrozí dvouletý trest
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Z přečinů poškození cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý 32letý muž z Děčína. Podle zjištěných důkazů v polovině září letošního roku v supermarketu odcizil z nákupního vozíku odloženou peněženku s osobními doklady, finanční hotovostí a platebními kartami. Bezprostředně po krádeži ve dvou případech zneužil jednu z platebních karet k výběrům hotovosti v herně.

Druhou kartu poskytl 37letému muži, který se z ní také pokusil ve stejné herně vybrat hotovost, oba pokusy této transakce byly z důvodu překročení limitu zamítnuty. I jeho komplic už si převzal sdělení podezření z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Dvaatřicetiletý lapka je dále podezřelý, že o několik dnů později úmyslně poškodil při útěku před prodavačkou samoobslužné posuvné dveře v obchodním centru, čímž způsobil poškozené společnosti čtrnáctitisícovou škodu. Oběma mužům hrozí v případě uznání viny až dvouleté tresty odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru