STALO SE: Muž s nožem v ruce vyhrožoval, že si ublíží. I přes rychlý zásah se zranil a skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Děčín

Ústí nad Labem - V úterý v dopoledních hodinách policejní hlídka asistovala při otevření bytu v ulici Jindřicha Plachty v lokalitě Mojžíř. V bytě se nacházel muž s nožem v ruce, který vyhrožoval, že pokud neodejdou, tak si ublíží.

"Policisté se snažili s mužem komunikovat, ale po vyhodnocení situace byl povolán policejní vyjednavač a zásahová jednotka. Po zhruba dvou hodinách vyjednávání nadále hrozilo, že si muž ublíží. Proto policisté vnikli do bytu. I přes rychle provedený zákrok se muž zranil a byl převezen zdravotnickou záchranou službou do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru