Ani čtyři zákazy nestačí? Řidič neměl za volantem co dělat. Další řídil pod vlivem drog
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 37letý muž, který si sedl za volant osobního auta, i když má různými soudy a magistráty vysloveny hned čtyři tresty spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel.

Policejní hlídka ho v dopoledních hodinách zastavila v Děčíně, muž skončil na služebně, kde si převzal sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který mu v krajním případě hrozí až dvouleté vězení.

"Stejný trest hrozí i 25letému muži, kterého policisté kontrolovali v Rybništi. Ve večerních hodinách ho zastavila hlídka z Krásné Lípy, při lustraci policisté zjistili, že není držitelem řidičského oprávnění a navíc má varnsdorfským městským úřadem vysloven roční zákaz řízení. Při rozhodování o druhu a výši trestu soudce zřejmě přihlédne i k tomu, že na autě byly registrační značky z jiného vozidla a navíc měl muž pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru