OBRAZEM: Dole mlha, nahoře jasno. Lidé vzali prosluněné Krušné hory skoro útokem
Dva různé světy. Ten v mlze, a ten zalitý slunečnými paprsky. Foto: Oldřich Hájek
Děčín

Krušné hory – Mlha, teploty kolem pěti stupňů Celsia. A proti tomu krásný slunečný den s více než desítkou na teploměru. Tak to v sobotu vypadalo v Ústeckém kraji.

Redakce projela část severních Čech, aby porovnala počasí na různých místech. Zatímco v nížině se držela mlha od Chomutova po Ústí, stačilo vyjet nad Osek, Dubí či Meziboří, a rázem jste se ocitli v jiném světě.

A lidé toho náležitě využili. Parkoviště u oblíbených horských stezek byla beznadějně plná. Stejně to vypadalo na Dlouhé Louce, u Klínů i na Komáří Vížce. Cyklisté, chodci, rodiny s dětmi i páry se vydali na výlety. O takových Krušných horách už nelze tvrdit, že zůstávají neobjevené. Lidé minimálně z Ústeckého kraje vědí, že tam nahoře je prostě krásně.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru