Další vykradené sklepy! Policisté vyšetřují dva případy krádeží, pachatelům hrozí vyšší tresty
Ilustrační foto
Děčín

Děčín, Jiříkov - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Děčíně vnikl do suterénu domu, kde se vloupal do sklepní kóje, ze které odcizil dámské kolo a další věci celkem za více jak 12 tisíc korun.

Z vedlejší kóje pak ukradl hudební zesilovač v hodnotě pět tisíc korun, za trestné činy krádeže a porušování domovní svobody hrozí zloději, který se vloupání dopustil v době nouzového stavu, až osmiletý pobyt za mřížemi.

"Stejný trest hrozí i neznámému zloději, který vykradl sklepní kóji v Jiříkově, v tomto případě přišel majitel o dva kufry s elektrickým ručním nářadím v hodnotě téměř dva a půl tisíc korun," dodává policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru