Foto: Turistka se vážně zranila po pádu ze skály. Na místo vzlétl i vrtulník
Foto: redakce
Děčín

Děčín, Hřensko - K pádu mladé turistky došlo v neděli odpoledne v Labském kaňonu u Hřenska na Děčínsku. Na místo vyjeli profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Hřensko s pozemní posádkou záchranné služby a k místu vzlétl také vrtulník z Ústí nad Labem.

Žena spadla přibližně z výšky 15-ti metrů, na kamenitý terén. Pacientka musela být z místa pádu přepravena v podvěsu pod vrtulníkem na Labskou Stráň, kde byla přeložena do vrtulníku a následně transportována do ústecké nemocnice. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že žena utrpěla středně vážné zranění a k vyloučení vážnějších zranění byla letecky transportována do nemocnice. Na místě pomáhala i policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru