OPRAVDU SE STALO: Záchranáři nakládali pacientku do sanitky, někdo po nich hodil máslo
Foto zdroj: ZZS Karlovarského kraje
Děčín

Karlovarský kraj - Je večer a záchranáři Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje vyjíždějí k pacientce, která má potíže s dýcháním. Vzhledem k informaci o zvýšené teplotě se oba členové výjezdové skupiny oblékají do celotělových ochranných obleků.

Když dorazí na místo, ošetří pacientku a vzhledem k tomu, že její stav vyžaduje další zdravotní péči, nakládají pacientku do sanitky. V tu chvíli se ozve rána do bočního skla ambulantního prostoru. Někdo hodil po záchranářích máslo.

„Neptejte se, proč zrovna máslo. Nevíme to, stejně jako neznáme úmysl spoluobčana, který ho po záchranářích hodil. Chtěli bychom mu ale vzkázat jedno: Neohrožujte naše záchranáře! Jsou to lidi, kteří vyjíždějí pomáhat ostatním v tíživé situaci. Navíc v současné době mají ztížené podmínky související s ochrannými prostředky a zvýšeným počtem výjezdů,“ popisuje incident Zdravotnická záchranná služba na sociální síti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru