Tvoříme Děčín: Začalo hlasování o nejlepších projektech
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Lidé v Děčíně rozhodují, jaké projekty bude město realizovat v rámci třetího ročníku Tvoříme Děčín. „V participativním rozpočtu máme připraveno pět milionů korun. Realizace se dočkají ty projekty, které získají nejvíce hlasů a do této částky se vejdou,“ říká náměstek primátora Jiří Anděl, který má městské finance na starosti.

Letos lidé podali celkem čtyřicet návrhů na vylepšení našeho města. Během léta je pracovníci magistrátu prověřili. Do hlasování nakonec postoupilo 24 návrhů. V loňském ročníku lidé hlasovali o 27 projektech, do realizace jich postoupilo třináct.

Letošní hlasování probíhá od 10. do 30. října 2020. Každý hlasující má k dispozici 8 kladných hlasů a 4 záporné. Každému návrhu je možné udělit pouze jeden hlas. Hlasování probíhá prostřednictvím online hlasovací aplikace, která umožní odeslat hlas z jakéhokoliv zařízení s připojením k internetu (počítač, chytrý telefon, tablet…). Před vstupem do aplikace bude každý hlasující požádán o zadání telefonního čísla, na které mu bude v SMS zprávě doručen unikátní PIN kód sloužící k identifikaci. Tímto způsobem je zaručeno, že každý bude moci hlasovat pouze jednou. Více informací najdete na www.tvorimedecin.cz.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru