O děti pracovníků důležitých profesí se postará základní škola Náměstí
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Nezbytnou péči pro děti z Varnsdorfu a přilehlých obcí ORP bude po celou dobu nouzového stavu zajišťovat ZŠ Náměstí.

Škola bude sloužit pro děti od tří do deseti let, jejichž rodiče jsou zaměstnanci bezpečnostních sborů, obecní policie, poskytovatelů zdravotních služeb, orgánů ochrany veřejného zdraví, v sociálních službách, sociální pracovníky zařazené k výkonu sociální práce na obecních úřadech a sociální pracovníky a další odborníky vykonávající sociálně právní ochranu dětí, příslušníky ozbrojených sil pedagogickými nebo nepedagogickými pracovníky určené školy nebo školského zařízení.

Péče bude zajištěna od 14. října do konce nouzového stavu, a to v časech od 6 do 16 hodin každý pracovní den v budově školy na náměstí E. Beneše 469 ve Varnsdorfu. V případě zájmu kontaktujte školu. Seznam kontaktů naleznete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru