Nemocnice začnou postupně omezovat provoz a regulovat plánované operace
Ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj - Krajská zdravotní, a. s., informuje pacienty a veřejnost, že přistupuje k postupné regulaci ordinačních hodin odborných ambulancí a poraden a plánované odkladné operativy.

Reaguje tak na doporučení pandemického štábu v souvislosti s šířením nákazy způsobující onemocnění COVID-19 v České republice a potřebě postupného navyšování počtu standardních a intenzivních lůžek pro hospitalizaci pacientů s nemocí COVID-19.

Postupná regulace se uskuteční v Nemocnici Děčín, o. z., Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o. z., Nemocnici Teplice, o. z., Nemocnici Most, o. z., a Nemocnici Chomutov, o. z., do odvolání. Další kroky mohou následovat s ohledem na vývoj epidemiologické situace a potřebu navyšování počtu lůžek pro hospitalizaci pacientů s nemocí COVID-19.

„Děláme pro vás maximum, dodržujte, prosím, důsledně všechna daná protiepidemická opatření, ať ochráníte zdraví své i našich zdravotníků. Děkujeme za pochopení,“ obrací se na pacienty a veřejnost Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru