Školy v Ústeckém kraji dostanou pro učitele i ostatní pracovníky respirátory
Ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj - Ústecký kraj připravuje distribuci respirátorů do školských zařízení. Pedagogičtí i nepedagogičtí pracovníci by měli ochranné prostředky dostat v následujících dnech.

Dodávku 225 860 ks respirátorů FFP2 určených dle usnesení vlády pro pedagogické i nepedagogické pracovníky celkem 703 škol a školských zařízení na území kraje obdržel Ústecký kraj. Od čtvrtka začne distribuce z centrálního skladu do jednotlivých obcí s rozšířenou působností, které budou ochranné prostředky doručovat do jednotlivých školských zařízení.

Na pravidelné videokonferenci vedení Ústeckého kraje se zástupci obcí s rozšířenou působností byl projednán způsob finální distribuce do školských zařízení. Pracovníci krajského úřadu připravili předávací protokoly podle seznamu 16 ORP a rozpočítali příslušné množství ochranných pomůcek, vydávání z centrálního skladu začne dopoledne v pátek 9. října.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru