Základní škola J. Vohradského má nově bezbariérový přístup
Zdroj: www.mestosluknov.cz
Děčín

Šluknov - Město Šluknov pokračuje ve snaze budování bezbariérového města a v letošním roce získalo 2,83 mil. Kč dotačních prostředků z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) na akci „ZŠ J. Vohradského – vybudování bezbariérového přístupu v ZŠ Žižkova“.

Stavební práce byly zahájeny v červnu a dokončeny v polovině září letošního roku. Hlavním cílem projektu je bezbariérové zpřístupnění budovy č.p. 722 (ZŠ Žižkova) – venkovní rampa ke vstupu a schodišťové šikmé zvedací plošiny pro vozíčkáře na 2 schodištích. Dalšími cíli pak je vybudování bezbariérové toalety v objektu, vybudování toalet pro zaměstnance školy, úklidové místnosti a zajištění sociální inkluze prostřednictvím školního poradenského pracoviště a stavební úpravy dotčených prostor.

Stavební práce v ZŠ Žižkova navazují na již realizovanou bezbariérovost na hlavní budově školy – ZŠ J. Vohradského a na právě realizovaný bezbariérový přístup do jídelny ZŠ.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru