Skupina osob seděla na jedoucím autě, které řídila dívka bez řidičáku. To samé auto pak řídil opilý mladík
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Děčín - V úterý kolem půl deváté večer si všimla obsluha kamerového systému městské policie Děčín vozidla, které jezdilo na parkovišti před knihovnou pořád dokola, na střeše auta byla osoba a na přední kapotě další dva lidi. Na místo okamžitě vyrazila hlídka MP. Po příjezdu strážníků auto již stálo a u něho byla skupina pěti osob ve věku 18 až 20 let, které následně uvedly, že na autě jeli tři kluci (všichni pod vlivem alkoholu) a auto řídila dívka, která neměla řidičský průkaz. Celá událost byla zdokumentována k dalšímu šetření.

Strážníci místo kontrolovali i v následujících hodinách, kdy přibližně před půlnocí obsluha kamerového systému zjistila, že se auto s posádkou opět rozjelo.  Hlídka tedy opět vyrazila na místo a vůz zastavila. Auto řídil jeden z chlapců, co předtím seděl na kapotě. Při orientační dechové zkoušce nadýchal 1,14 promile alkoholu v dechu. Na místo k dalšímu došetření přijela hlídka PČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru