Trasování nakažených bude probíhat po telefonu. Ústecký kraj zřídil call centrum
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Děčín

Ústecký kraj - V úterý 6. října 2020 zasedal na půdě krajského úřadu Krizový štáb Ústeckého kraje. Za účasti 1. náměstka hejtmana Martina Kliky se jednání účastnili také zástupci Integrovaného záchranného systému Ústeckého kraje, ředitelka Krajské hygienické stanice ÚK Lenka Šimůnková či vedoucí jednotlivých odborů krajského úřadu.

Aktuální situaci prezentoval dále krajský koordinátor intenzivní péče MUDr. Josef Škola. Krajský úřad Ústeckého kraje zřídil call centrum a hygienici již proškolili devítku zaměstnanců úřadu pro trasování kontaktů pozitivních osob v regionu. Call centrum zahájí ostrý provoz ve středu 7. října 2020.

Krizový štáb také projednal způsob distribuce ochranných pomůcek v souvislosti s onemocněním COVID-19 pedagogickým a nepedagogickým pracovníkům. Starostové ORP budou o způsobu distribuce informováni na pravidelném středečním videobrífinku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru