Prohlášení lídra Lepšího Severu: Je zjevná škoda pro ČSSD, že v kraji odmítla tuto koalici
Martin Klika.
Děčín

Ústecký kraj - Do zastupitelstva Ústeckého kraje se se čtyřmi mandáty dostalo nové uskupení Lepší Sever. Složené je z politiků UFO, ProMost, ale také členů ČSSD, kteří pozastavili ve straně své členství, když sociální demokracie vyslala do voleb jiné lidi. Přinášíme prohlášení ídra kandidátky Lepšího Severu Martina Kliky, který dosud vykonával práci prvního náměstka hejtmana.

"Za všechny kandidáty hnutí LEPŠÍ SEVER bych chtěl v první řadě poděkovat voličům v Ústeckém kraji, kteří nám dali takřka 12 000 hlasů. Přes všechna úskalí a pasti, které nám z nepochopitelných důvodů nastražilo celostátní vedení ČSSD, jež odpískalo koaliční projekt LEPŠÍ SEVER doslova za pět minut dvanáct, je to nepochybně úspěch. Je ostatně zjevná škoda pro ČSSD, že v Ústeckém kraji odmítla tuto koalici. Podobně jako třeba v Pardubickém kraji jsme nepochybně mohli dosáhnout výrazně lepšího výsledku. Přednost před zájmem občanů ovšem dostal milionový dar do stranické pokladny. Vedení ČSSD ale jistě tuto situaci věcně vyhodnotí a vyvodí patřičné důsledky," říká Martin Klika.

"Čtyři mandáty pro LEPŠÍ SEVER v Zastupitelstvu Ústeckého kraje využijeme v maximální prospěch našeho kraje a našich lidí. Před volbami jsme nikoho nekádrovali a jsme připraveni konstruktivně spolupracovat s každým, kdo začne řešit specifické problémy našeho kraje. Bavíme se především o problémech se sociálním vyloučením, chudobou s tím spojenou kriminalitou. Chtěl bych závěrem poděkovat všem, kteří v těchto volbách v Ústeckém kraji uspěli. Kdybych měl parafrázovat předsedu ČSSD: zrno se oddělilo od plev," dodává Martin Klika.

Výsledky krajských voleb přinášíme v článku ANO v Ústeckém kraji zvítězilo, sociální demokracie tu končí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru