Lidé opouštějí chaty a chalupy, to nahrává zlodějům. Policie vyšetřuje dvě vloupání
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Děčíně vloupal do zahradní chaty. Odnesl si ruční nářadí, mosazné svícny a další věci za více jak sedm tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

Policisté také pátrají po neznámém pachateli, který se ve Šluknově vloupal do rekreační chalupy. "Po násilném překonání okna vnikl dovnitř a odcizil televizor v hodnotě dva a půl tisíc korun, poškozením exteriéru chalupy způsobil daleko větší škodu předběžně odhadnutou na dvacet sedm tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody, zloději hrozí v případě dopadení až tříleté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru