V Jílovém se bude slavit. V sobotu budou u zámku slavnosti a na náměstí kolotoče
Ilustrační snímek, foto: redakce
Děčín

Jílové - Na sobotu 19. 9. 2020 pro Vás připravujeme tradiční akci LOUČENÍ S LÉTEM. O dobrou náladu se Vám postará TOKHI se svou bubenickou show Groove Army & Drum Circle, zahrají kapely PLATONIC, SENDWITCH a JAKUB DĚKAN & BAND. Vše bude proloženo doprovodným programem v podobě vstupů mažoretek, dogdancingu, ukázkou cvičení na hrazdě atp.

V prostoru travnatého hřiště v areálu parku nebudou chybět JÍLOVSKÉ HODY pořádané za pomoci dětí ze ZŠ pod vedením pana Žilíka, k dispozici bude velká nafukovací překážková dráha... Na parkovišti z boku zámku bude umístěn simulátor motorky a tzv. pit stop quatro (simulátor přezouvání formule 1). Letos trochu jinak pojmeme TAH ŠTĚTCEM a pro děti připravíme HLEDÁNÍ POKLADU! Na hlavním a krbovém sále zámku budou k vidění i ke koupi relaxační obrazy Drahoslavy Vláškové, jejíž vernisáž proběhne v pátek 18. 9. 2020. Také zde proběhne výstava fotografií patronky Krůčků Ing. Světlany Pleškové s názvem „Chválím vás, Čechy krásné...“ Sobota bude posledním dnem, kdy budou k vidění plyšoví medvědi. Večer zakončíme ve 22 hodin ohňovou show. Na Mírovém náměstí budou kolotoče a další pouťové atrakce.

1109jilove

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru