Jílové - Nové vodorovné a svislé dopravní značení bylo instalováno v lokalitě přechodu pro chodce na silnici I/13 v Jílovém u koupaliště. Pohyb v tomto kritickém místě, s intenzivní frekvencí chodců a vozidel, vyžaduje od všech účastníků silničního provozu vysokou obezřetnost a dodržování předpisů. Město Jílové, jako navrhovatel, zadalo zpracování nové úpravy dopravnímu odborníkovi a pověřilo hodalším projednáním, včetně zajištění schválení návrhu příslušnými orgány státní správy. Město Jílové uhradilo veškeré náklady spojené se zpracováním dokumentace úpravy provozu na pozemní komunikaci, a také následnou instalaci dopravního značení odbornou firmou.

Správcem pozemní komunikace je ŘSD ČR Správa Chomutov. Pro další zvýšení úrovně bezpečnosti provozu město připravuje zadaní projektu na umístění poptávkových semaforů v uvedené lokalitě. Následovat bude proces schvalování na úrovni Policie ČR – již předjednáno, Krajského úřadu ÚK a ŘSD ČR. Případná instalace bude však možná až po dokončení rekonstrukce mostu na silnici I/13 přes Hornojílovský potok, jejímž investorem je ŘSD ČR, které v současné době provádí výběrové řízení na dodavatele.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru