Opilec bezdůvodně napadal kolemjdoucí, jeden z nich ho ale zpacifikoval
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Ve čtvrtek v podvečerních hodinách byli strážníci přivoláni na pomoc do ulice Zbrojnická, ve které měl neznámý opilý muž bezdůvodně napadat skupinku kolemjdoucích lidí. Když hlídka dorazila do místa, spatřila muže, který v „kravatě“ držel na zemi ležícího druhého muže.

Hlídka oba vyzvala, aby zanechali svého jednání a vysvětlili, co se na místě stalo. První vypověděl, že pokojně šel s přáteli po ulici, když je náhle bezdůvodně začal slovně urážet neznámý muž. Když nadávky přešli k pokusu o napadení, tak muže pomocí páky svedl na zem, aby tak zamezil jeho dalšímu útoku.

"Druhý muž na výzvu o podání vysvětlení reagoval tak, že začal všem na místě sprostě nadávat. Po chvilce se situace vyhrotila do té míry, že strážníci museli použít donucovací prostředky. Muži nasadili pouta a převezli ho na místní Obvodní oddělení Policie České republiky, kde si kolegové muže převzali a celou věc řešili ve své vlastní kompetenci," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru