Uzavírka Teplické ulice se opět prodlužuje. Stavbu zpomalil skalní masiv
Foto: Dopravní podnik města Děčína
Děčín

Děčín - Plánovaná uzavírka Teplické ulice a odklon autobusových linek číslo 202, 212, 214, 218, 229, 233 a 432 přes ul. Podmokelská a ul. Pivovarská se bohužel ještě prodlouží, a to až do 30. 9. 2020. Původně měla uzavírka trvat do 21. srpna, prodlužuje se tak o déle, než měsíc.

Stavba se zpomalila, protože se narazilo na skalní masiv, který se musí odtěžit skalní frézou. Stávající změny v městské autobusové dopravě pokračují, město prosí o pochopení.

Městská autobusová doprava

  1. Zastávka Prokopa Holého směr Bynov je přemístěna před vlakové nádraží do zastávky Hlavní nádraží stanoviště č. 4. Spoje směr Bynov pokračují po objízdné trase do zastávky Žlíbek
  2. Zastávka Prokopa Holého směr Hlavní nádraží je zrušena bez náhrady
  3. Zastávka Teplická směr Bynov je zrušena bez náhrady
  4. Zastávka Teplická směr Hlavní nádraží je přemístěna na Autobusové nádraží do stanoviště č. 8. Spoje ze zastávky U divadla pojedou po objízdné trase po ul. Pivovarská, ul. Podmokelská na Autobusové nádraží stanoviště č. 8 a dále pokračovat na Hlavní nádraží.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru