Děčín, Těchlovice - Celkem pět hasičských jednotek (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Boletice nad Labem, Malé a Velké Březno a drážní jednotka) vyjelo v sobotu ve 21:18 k nahlášenému požáru vagónu nákladního vlaku, kterému se podařilo zastavit na železničním přejezdu v Těchlovicích. Podle oznámení létaly z jedoucího vlaku jiskry.

Po příjezdu bylo průzkumem zjištěno, že naštěstí šlo pouze o technickou závadu, pravděpodobně o zabržděnou brzdu při jízdě a tím k velkému jiskření. Vlak směřoval z Děčína směrem do Ústí nad Labem. Při události nedošlo ke zranění osob. Operační důstojník hasičů noční výjezd potvrdil s tím, že šlo o technickou závadu, k požáru tedy nedošlo.

0808pozartri

0808pozardva

0808pozar

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru