Krajská zdravotní nakoupila nové přístroje. Usnadňují léčbu malých pacientů
Foto: Krajská zdravotní
Děčín

Ústí nad Labem - Transportním emergency vozíkem a přístrojem na rozmrazování plazmy disponují nově zdravotníci Dětské kliniky Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a. s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

Techniku usnadňující léčbu malých pacientů pořídil největší poskytovatel zdravotní péče v Ústeckém kraji z daru od Nadace ČEZ, který obdržel v rámci tradiční charitativní akce „Krása pomáhá dětem“.

Slavnostního představení techniky se zúčastnil ředitel zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice MUDr. Aleš Chodacki. „Jsem velmi rád za každoroční podporu od Nadace ČEZ pro dětská zdravotnická pracoviště ústecké Masarykovy nemocnice. Letos to bude již patnáct let této významné pomoci v rámci akce „Krása pomáhá dětem“, za což jsme velmi rádi,“ uvedl MUDr. Aleš Chodacki.

0508kzcr3

Foto: Krajská zdravotní

Mgr. Soňa Holingerová, zástupkyně Nadace ČEZ a manažerka komunikace Skupiny ČEZ, doplnila, že s charitativní akcí „Krása pomáhá dětem“ spolupracují od samého počátku. „Pomáhat nemocnici, zejména těm nejmenším pacientům, je stále potřeba. Veliké díky patří především zdravotníkům za jejich práci a péči, ale také Lence Kocmanové Taussigové za organizaci akce „Krása pomáhá dětem“, která finančními prostředky v léčbě dětí pomáhá,“ řekla Mgr. Soňa Holingerová.

0508kzcr2

Foto: Krajská zdravotní

Dalším obdarovaným zdravotnickým pracovištěm Krajské zdravotní, a. s., v rámci akce „Krása pomáhá dětem“ je Otorinolaryngologické oddělení Nemocnice Most, o. z., na které putuje částka v hodnotě 50 tisíc Kč na vybavení herny pro malé pacienty. Třetím místem, kam přichází část výtěžku, je Dětské a dorostové oddělení Nemocnice Chomutov, o. z. Ze získaných 105 tisíc Kč zrekonstruují lůžkové pokoje pro maminky s dětmi na stanici batolat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru