Sedm dalších případů covid-19 v kraji, pozitivní test má i litvínovský hokejista
Ilustrační foto: archiv
Děčín

Ústecký kraj – Sedm testů s pozitivním výsledkem na covid-19 přibylo v Ústeckém kraji během posledních 24 hodin. Informovali o tom ve čtvrtek odpoledne hygienici. Mezi infikovanými je i hokejista z litvínovského A-týmu. Je kvůli tomu přerušena letní příprava.

Čtyři nové případy nákazy připadají na okres Litoměřice, po jednom pozitivním nálezu mají Mostecko, Děčínsko a Lounsko. Ve středu v kraji přibylo deset nemocných, v úterý sedm.

V celém Česku přibylo ve čtvrtek 235 nově prokázaných infekcí, aktivních případů je tak 5107, nejvíce od počátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví proto od sobotu znovu zavádí povinnost mít roušky ve vybraných prostorách a omezuje počet lidí na hromadných akcích. Více zde.

Pozitivně testován na přítomnost koronaviru byl i jeden z hráčů A-týmu HC Verva Litvínov. Oznámil to klub na svém webu. Krajská hygienická stanice nařídila karanténu celému A-týmu a části zaměstnanců klubu, kteří byli v kontaktu s A-týmem. Všechny nyní čeká testování. Extraligový klub tak ihned přerušil přípravy na novou sezonu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru