Je covid zpět i v Ústeckém kraji? Včera přibylo dalších deset nemocných!
Ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj – Deset nově prokázaných případů onemocnění covid-19 přibylo v Ústeckém kraji za posledních 24 hodin. Číslo platí ke středečnímu odpoledni a zveřejnila jej krajská hygienická stanice.

Jde o více nových případů, než o den dříve. V úterý hygienici informovali o sedmi nakažených. Do té doby přibývali nemocní maximálně po jednotkách týdně. Tři nové případy se odhalily testy na Děčínsku, stejný počet nově nakažených má Mostecko. Na Litoměřicku jde o jednoho nemocného, na Lounsku rovněž. Dva nakažení jsou z Teplicka. V posledním týdnu se nemoc nevyhnula už ani jednomu okresu Ústeckého kraje.

V období od začátku vyšetřování do 22. července 2020 bylo pracovníky KHS Ústeckého kraje indikováno testování na možnou nákazu koronavirem vyvolávajícím onemocnění covid-19 celkem 11 454 vyšetření.

Vyšší nárůst nově prokázaných infekcí byl zaznamenán ve středu v celém Česku. Týká se 247 odhalených onemocnění novým koronavirem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru