Foto: Prudký déšť v Děčíně zatopil několik míst. V Jílovém voda vyplavila na silnici bahno a kamení
Prudký déšť opět zaplavil Pětimostí v Děčíně. Foto, zdroj: MP Děčín
Děčín

Děčín - Dobrovolní hasiči Boletice nad Labem a Křešice vyjeli v neděli odpoledne k technické pomoci, k čerpání vody do ulice Vítězství. Po příjezdu na místo události bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o zatopenou pozemní komunikaci v jednom jízdním pruhu. Bylo provedeno otevření kanalizačních vpustí. Městská policie, která byla již na místě, řídila kyvadlově dopravu. Jednotka JSDH Křešice byla po jejich příjezdu odeslána zpět na základnu z důvodu dostatečných sil a prostředků na místě zásahu. Hasiči z Boletic nad Labem provedli vyčištění silnice a opětovné zakrytí kanalizace.

K další události, k zatopenému Pětimostí u pošty, vyjeli profesionální hasiči z děčínské stanice. Na místě byla také městská policie, došlo k uzavření silnice a k odklonu dopravy.

V Jílovém vyjeli ve 14:58 dobrovolní hasiči k technické pomoci, k úklidu vozovky do Nové ulice. Na silnici, nepřehledně za zatáčkou, bylo po přívalovém dešti bahno a kamení naplavené z vedlejsí příjezdové cesty.

2806jilovedest

Foto: redakce

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru