S dvojicí se převrhl kajak, muže a ženu pak unášel proud Labe
Foto: edecinsko.cz
Děčín

Děčín, Dolní Žleb - Celkem tři hasičské jednotky - profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Horní Žleb a Hřensko - vyjely v sobotu před polednem k záchraně osob z Labe.

Podle oznámení došlo u přívozu v Dolním Žlebu k převrácení kajaku. Dvě osoby unášel proud ke Hřensku. Jako první je našla dobrovolná jednotka právě z Hřenska, lidé z havarované loďky byli již na břehu. Hasiči je po ošetření převezli k sanitce.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že obě osoby naštěstí utrpěly jen lehčí zranění a záchranáři je převezli do děčínské nemocnice.

Podle zjištění redakce šlo o muže a ženu. Muž se měl zranit o lano přívozu, kde došlo právě k převrhnutí. Hasiči je nalezli přibližně kilometr od místa nehody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru