Jílové: Hasiči ve třech případech prováděli odstranění hmyzu. Při poslední události se jednalo o sršně v paneláku
Hasiči odstraňují sršně v Nové ulici v Jílovém. Foto: MP Jílové
Děčín

Jílové - Dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli v pondělí v 10:02 k odstranění nebezpečného/obtížného hmyzu do areálu zámeckého parku v Jílovém. Po příjezdu bylo zjištěno, že v dutině stromu je větší množství vos a v okolí se pohybují lidé. Hasiči provedli jejich odstranění.

V úterý v 10:31 vyjeli opět dobrovolní hasiči k odstranění nebezpečného/obtížného hmyzu. Tentokrát šlo o vosy v dřevěném domečku v areálu mateřské školky, kde si hrají děti. Hasiči provedli jejich odstranění.

Ve středu v 7:09 vyjeli hasiči z Jílového k odstranění nebezpečného/obtížného hmyzu. V tomto případě se jednalo o sršně v odvětrávací díře panelového domu v Nové ulici. I tady hasiči provedli jejich odstranění. Při této události byl potřeba zásah výškové techniky. Ve všech případech byla na místě i hlídka MP Jílové.

2406srsni

Foto, zdroj: MP Jílové

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru