Rekonstrukce na Teplické ulici bude pokračovat, řidiči musí počítat s objížďkami
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Rekonstrukce vodovodu a kanalizace na Teplické ulici bude pokračovat další etapou. Řidiči proto musí při průjezdu centrem města počítat s omezením v dopravě. Jako první je na řadě úplná uzavírka Ovčího můstku, který bude pro dopravu zcela neprůjezdný.

Řidiči, kteří pojedou z Bynova, pojedou proto po Teplické ulici, dále po ulici Čsl. mládeže kolem vlakového nádraží a u pošty odbočí doprava a budou pokračovat kolem autobusového nádraží. Opačným směrem se bude jezdit tak, že u pošty řidiči odbočí doprava a pojedou kolem hlavního vlakové nádraží k muzeu a poté doleva na Teplickou ulici. Ten, kdo pojede po Labském nábřeží, nebude moci projet z kruhového objezdu směrem k mototechně, ale bude muset pokračovat k Novému mostu a přes kruhový objezd u Lidlu. Tato opatření budou platit od 8. června do 22. června.

Od 23. června pak budou pokračovat práce na Teplické ulici tak, že bude neprůjezdná a bude se, jako nyní, jezdit přes Pivovarskou ulici. Rekonstrukce na Teplické ulici je plánována do konce letošního září, průchod chodců bude zajištěn, stejně jako zásobování.

Lidé a podnikatelé, kteří se chtějí dozvědět o rekonstrukci na Teplické ulici více, mohou přijít 27. 5. v 15 hodin k Městskému divadlu Děčín, kde proběhne informativní schůzka se stavbyvedoucím.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru