Ke zraněné holčičce vyjeli záchranáři a hasiči. K místu také vzlétl vrtulník
Ilustrační snímek. Foto: JSDH Hřensko
Děčín

Jetřichovice - Hasiči (profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Hřensko) spolu se záchranáři vyjeli v pátek okolo třetí hodiny odpolední k nahlášenému pádu dívky z výšky přibližně deseti metrů. K události mělo dojít mezi Mariinou vyhlídkou a Tokání.

Na místo kvůli nepřístupnému terénu vzlétl i záchranářský vrtulník z Ústí nad Labem. Po příjezdu bylo zjištěno, že dívka naštěstí "jen" sklouzla ze svahu. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že holčička utrpěla lehčí zranění. Ve spolupráci s hasiči ji záchranáři transportovali k sanitnímu vozu. Pacientka byla následně přepravena do nemocnice k vyloučení případných vážnějších zranění. Vrtulník tedy nakonec odletěl bez pacientky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru