Děčín: U Lesné hoří les. Na místo postupně vyjelo přibližně deset požárních jednotek. Na místě hasí i vrtulník
U požáru u Lesné zasahuje i vrtulník
Děčín

Děčín, Lesná, Hoštice - Přibližně deset hasičských jednotek z Děčínska a okolí vyjelo v pondělí k nahlášenému požáru lesního porostu u Lesné na Děčínsku. Na místo vyjely první jednotky okolo jedné hodiny odpoledne.

Hořet začalo v prudkém svahu, na ploše přibližně 300x300m. Do lesa mezi Lesnou a Hošticemi vyjeli profesionální hasiči z Děčína, dobrovolní hasiči z Horního Žlebu, Starého Města, Boletic nad Labem, Křešic, Velkého Března, Jílového, Benešova nad Ploučnicí, Hřenska a Horních Habartic. Pozdě odpoledne na místo přiletěl i vrtulník, který bude pomáhat s hašením. Podle odhadů bude hašení probíhat i v úterý.

Příčina požáru je nyní v šetření, podle informací za požárem může být nezvládnuté pálení.

0604lesnactyri

0604lesnadva

0604lesnapet

0604lesnasedm

0604lesnasest

0604lesnatri

Foto, zdroj: Hasiči

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru