Muž vypil lahev rumu a snažil se domluvit si schůzku s obsluhou pumpy. Choval se agresivně
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Opilého a agresivního muže hlídka strážníků řešila v sobotu ve večerních hodinách. Muž nejprve přišel na benzinovou čerpací stanici, kde si zakoupil láhev rumu. Tuto poté venku vypil a ve snaze domluvit si schůzku s tamní obsluhou se několikrát vrátil.

"Jeho jednání však s každým pokusem bylo agresivnější, což vedlo obsluhu k tomu, aby zavolala hlídku strážníků. Po příjezdu na místo strážníci našli tohoto muže opřeného o mostní pilíř za čerpací stanicí. Při komunikaci se strážníky vyšlo najevo, že muž nerespektoval mimořádné opatření týkající se omezení volného pohybu a zakrytí dýchacích cest. Zprvu byl muž agresivní, ale po chvíli se uklidnil a s hlídkou spolupracoval. Mužovo jednání strážníci zadokumentovali a pro podezření z nezákonného jednání předali příslušnému správnímu orgánu. Z místa byl muž vykázán," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru