Muž v noci rušil sousedy hlasitou hudbou. Strážníkům řekl, že ho to nezajímá
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V půl jedné v noci ze soboty na neděli hlídka strážníků v Boleticích nad Labem řešila rušení nočního klidu v panelovém domě. Neukázněný nájemník si tam nahlas pouštěl reprodukovanou hudbu. Při řešení hlídka muži vysvětlila, že zákon stanoví od 22 hodiny do 6 hodiny noční klid.

"Jeho jednání je tedy v rozporu s příslušnou právní normou a samozřejmě i z morálního hlediska by měl brát zřetel na ostatní obyvatele domu, načež se hlídce dostalo odpovědi: „To mě vůbec nezajímá!“ Po krátké době, se muž uklidnil a hudbu ztišil. Celou věc hlídka zadokumentovala a předala příslušnému správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru